Udgivet i Skriv en kommentar

Hvordan føles mavesår

Mavesår og symptomer, der følger med, er et ubehageligt at møde, men jo tidligere du bemærker kroppens tegn og begyndte den rigtige behandling jo bedre. Smerten forårsaget af mavesyre, der irriterer tarmsåret, er det store tarmsårssymptom og føles ligesom en brændende følelse. Denne smerte kommer  sandsynligvis til udtryk, før man spiser noget, når der er for lidt mad i tarmen, hvilket resulterer i et mere koncentreret syreindhold. Normalt opstår disse smerter typisk tidligt om morgenen. Symptomer på mavesår har en tilbøjelighed til at komme og siden afhængige af din kost og mængde syre i maven.

 

Andre symptomer, som kan forekomme, inkluderer blod i afføring, træthed, svaghed, vægttab, kvalme og kvalme blod. Et mavesår kan hurtigt forveksles med andre lidelser som kræft, gastritis og en hiatal bråka, fordi symptomerne kan være ens. Derfor bør kun en gastroenterolog bekræfte identifikationen efter korrekt test. Test kan omfatte en endoskopi, hvor et lille kamera kommer ind i maven, der søger efter sår eller endog et røntgenfotografi, hvor sår kan genkendes. En test, der søger eksistensen af ​​H Pylori-bakterierne, er også i stand til at detektere selv meget små sår eller også tage et biopsi, da det siges at være hovedårsagen til en høj andel af sår.

Fordelen med at tage en biopsi er man er i stand til at opdage selv meget små sår også tage en biopsi af det er i stand til at opdage selv meget små sår ud fra en biopsi prøve. I nogle tilfælde kan man have mavesår symptomer med omkring 20% ​​af mennesker i vestlige verden er ikke inficeret. En anden årsag til mavesårets tegn kan være overbrug af antiinflammatorisk medicin som aspirin og ibuprofen. Behandlingen tilbydes både tarmsår og H Pylori er stort set den samme. En populær behandling er en række lægemidler, der kan ordineres af din læge. Behandling af et mavesår kan kun opnås ved recept.

Alle mulige muligheder for effektivt behandling er i det øjeblik du begynder at opleve mavesår symptomer er det øjeblik du begynder at norteret de symtomer du har, da de er med til at kunne give en bedre behandling mod dine symtomer. Når du tager noter om din dagligdag, fødevare, medicin og andre produkter i  øjeblikket, fordi de kan forstyrre de tarmsår medicin og muligvis forårsage komplikationer flere ting. Det du gør hjemmefra kan fremme et sikkert og hurtigt at du kan blive rask igen. Sørg for at informere din læge om ethvert stof eller håndkøbs produkter så som eks. kosttilskud du har taget da de kan have indflydelse på mavesår syntomer og dermed også en hurtigere helbredelse. Din kost kan også være, de fødevarer som er bedst at spise under behandlingen samt, hvad der skal undgås. Læge kan give dig de bedeste forslag til kost under sygdom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *